Езерото, в околностите на града, преди един ден.

Go down

Езерото, в околностите на града, преди един ден. Empty Езерото, в околностите на града, преди един ден.

Писане by Кибела. on Чет Дек 29, 2011 5:19 pm

Беше студено. Студено. Но това не означаше, че не мога да се насладя на красивото замръзнало езеро. Тъкмо можеше да се попързалям, стига да беше здраво замръзнало. Облякох черен клин,дълга лилава плетена туника, обух хубаво и пързалящи се ботуши, сложих отгоре якето си, ръкавици и шал, сресах косата си и я оставих пусната. Погледнах се набързо в огледалото-изглеждах доста добре. Усмихнах се и бързо излязох от къщи.

Стигнах до езерото, за което ми беше казала една позната. Беше красиво и замръзнало. Стъпах върху леда- беше здрав. И нямаше как да не е, наистина бе студено, все пак бе зима, декември, почти януари. Бавно стъпих с двата крака на леда, проверявайки дали е здрав. Обичах да се пързалям, но нямах кънки. Нищо, и с ботуши ставаше. Засилих се и се спуснах напред. С брат ми преди около десет години пак се бяхме пързаляли на подобно езеро. Да, след това аз бях със натъртено тяло, а той с изкълчен глезен. Засмях се,когато си спомних това. Продължих да се пързалям.
Без да искам се пързулнах прекалено силно. Залитнах, преглътнах вика си и тъкмо щях да падна,когато някакви ръце ме хванаха. Първоначално не помръднах, доста изненадана, но после рязко скочих на крака, при което пак се хлъзнах, но се задържах права. До мен седеше някакво високо, стройно момче. Усмихнах се леко.
-О, здравей.- поздравих тихо аз.
Кибела.
Кибела.
човек;

Пол Пол : Female Брой мнения Брой мнения : 72
$ $ : 80
Join date Join date : 26.12.2011
Местожителство Местожителство : Тук..Там..

Върнете се в началото Go down

Езерото, в околностите на града, преди един ден. Empty Re: Езерото, в околностите на града, преди един ден.

Писане by Саша Лесбърн on Чет Дек 29, 2011 8:22 pm

- Трябва да внимаваш повече! Може би, ако смениш ботушите с някои по- стабилни, няма да ти се налага да разперваш ръце, за да пазиш равновесие.- констатира мъжа, гледайки някак прекалено строго момичето.- Здравей Кибела.
Гласа му звучеше някак плътен и приятен за ухото. Сякаш можеше да погали слуха й по особено дразнещ начин. Самият Саша си умираше да подразни нежната особа пред себе си, намираше го за изключително забавно и макар да я познаваше от скоро, не можеше да пропусне възможността си да я вдигне във въздуха. Усмивката му бавно изчезна от лицето, докато прехапваше долната си устна и оглеждаше Кибела преценяващо. Търсеше нещо специално в нея, всъщност го намираше. Нейното излъчване. Толкова заразяващо и привличащо погледите. Намираше тайнство в Кибела, което не можеше да обясни, как действаше така противопоказно върху него. Радваше се, че поне познаваше още един човек в този град, изобщо не харесваше наличието на други същества.
Прокара ръка през косата си и върна обаятелния си поглед върху лицето й, впивайки го в нейните. Някакъв странен вид арогантност бликаше от него, примесен с още нещо... нещо което можеше да се определи по- скоро като прикриване на позитивност.
off: съжалявам, че е толкова кратко, но не можах да си изсмукам повече от пръстите.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн
ловец;

Брой мнения Брой мнения : 48
$ $ : 59
Join date Join date : 27.12.2011

Върнете се в началото Go down

Езерото, в околностите на града, преди един ден. Empty Re: Езерото, в околностите на града, преди един ден.

Писане by Кибела. on Чет Дек 29, 2011 8:42 pm

- Трябва да внимаваш повече! Може би, ако смениш ботушите с някои по- стабилни, няма да ти се налага да разперваш ръце, за да пазиш равновесие.- заяви мъжът пред мен, а аз само седях и го гледах.- Здравей Кибела.
Кибела?Знаеше името ми. Изведнъж паметта ми се избистри. Та аз го познавах! Засмях се. Но преди да заговоря просто вперих поглед в него. Да, Александър... Саша Лесбърн. Преди няколко месеца се бяхме запознали, но нищо специално не се бе случило между нас. Знаехме си само имената. И въпреки това ми се прииска да извикам името му, да скоча на врата му и да го прегърна. Рядко се срещаше стар познат, дори и бегъл. Лично аз почти никога не виждах пак хората, с които просто се бях запознала Те бяха значително малко. Най-сетне се съвзех от мислите си, усмихнах се широко и заговорих:
-Саша! Едва те познах! Здрасти!
Тази щастлива усмивка се лепна на лицето ми и просто не можех да я сваля. Да, сигурно изглеждах хипер щастлива за едно нищо, но аз бях наистина емоционален човек и се радвах на малките неща в живота- именно заради този мои оптимизъм в момента не бях в тежка депресия.
-Благодаря, че ме хвана. - изръсих след половин минутно мълчание.
Усмихнах се, пак го погледнах, след което отклоних погледа си, понеже се почувствах малко неловко.
Кибела.
Кибела.
човек;

Пол Пол : Female Брой мнения Брой мнения : 72
$ $ : 80
Join date Join date : 26.12.2011
Местожителство Местожителство : Тук..Там..

Върнете се в началото Go down

Езерото, в околностите на града, преди един ден. Empty Re: Езерото, в околностите на града, преди един ден.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите